Tanácsadás telefonon, Skype-on, FaceTime-on, Facebook Messenger-en. 8.000 Ft

Vegye fel velem a kapcsolatot (+36 30 583-4877, segits@iboly.hu), hogy egyeztethessük a videóchat tanácsadás időpontját! A tanácsadás általában legalább egy óra hosszúságú.

Kérem, vegye figyelembe, hogy fizikális vizsgálat nélkül korlátozott a lehetőségem a probléma pontos felmérésére! Előfordulhat, hogy a babájáról vagy a melléről készült fényképek vagy videók megosztására kérem önt.


Tudnivalók a személyes szoptatási tanácsadásról

Kérem, először győződjön meg arról, hogy lakhelye a látogatási körzetembe esik, majd figyelmesen olvassa végig a látogatási feltételeket, és csak azután küldje el a lap alján található anamnézis lapot, ha a látogatás feltételeit, valamint az adatkezelési tájékoztatót elfogadja és megbeszéltük a találkozót! Köszönöm.

A tanácsadás menete

Amennyiben személyes szoptatási tanácsadásra vagy csecsemőgondozásra, szoptatásra való felkészítésre van szüksége, kérésére meglátogatom Önt otthonában.

A szoptatási tanácsadáshoz szükséges lehet az Ön mellének és kisbabája szájának szemrevételezése és vizsgálata, a szoptatás megfigyelése, adatok felvétele és elemzése.

Segítek a mellrehelyezésben, a fejésben, bemutatom az alternatív táplálási módokat és a szoptatási segédeszközök használatát, valamint a szoptatáshoz szükséges általános információkat is megosztom Önnel.

Mivel nem vagyok orvos, ezért orvosi tanácsot nem adhatok, a szoptatási tanácsadás pedig nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, amely bizonyos helyzetekben szükséges lehet. Bizonyos vizsgálatok elvégzésére (pl. ultrahang, laborvizsgálat), egyes krémek vagy természetes gyógymódok alkalmazására javaslatot tehetek. Szükség esetén konzultációt kezdeményezek orvosával az Ön beleegyezésével. Azonban minden esetben kötelességem a védőnőt vagy a gyermekorvost írásban tájékoztatni a vizsgálat eredményéről. Amennyiben Ön ehhez nem járul hozzá, úgy sajnos nem vállalhatom a látogatást.

Kérem, hogy minden olyan információt osszon meg velem, amelynek a szoptatás kimenetelét illetően szerepe lehet, s melynek alapján tanácsot adhatok. Bármely fontos információ elhallgatása negatívan befolyásolhatja a szoptatás sikerét. Kérem, hogy a látogatást követően, a probléma megoldódásáig minden pozitív vagy negatív irányba történő változásról értesítsen. Szükség esetén, kérésükre, ismét meglátogatom Önöket.

A laktációs szakma fejlődésének érdekében minden tanulságos esetet kollégáimmal megvitatunk, a tapasztalatokat egymással megosztjuk, valamint oktatáson példaként említhetjük, belőlük esettanulmányt készíthetünk, természetesen személyes adatok említése nélkül. Különleges esetben, az Ön előzetes, írásos engedélyével, fénykép- vagy videófelvétel készítését kezdeményezhetem.

Látogatási területek és díjak

Szoptatási tanácsadáshoz és várandós felkészítéshez

Esztergom, Dorog, Kesztölc, Pilisszentlélek, Pilisszentkereszt, Párkány és Nána (Szlovákia) 12.000 Ft
a Pilis-hegység egyéb települései, valamint
Annavölgy, Bajna, Bajót, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Csolnok, Csömör, Dunakeszi, Fót, Göd, Héreg, Kisoroszi, Lábatlan, Leányvár, Mogyorósbánya, Nagysáp, Nyergesújfalu, Páty, Perbál, Piliscsév, Pilismarót, Pomáz, Sárisáp, Solymár, Szentendre, Tarján, Tatabánya, Tát, Tinnye, Tokod, Tök, Veresegyház, Zsámbék
és a Dunakanyar jobbparti települései

Budapest I., II., III., IV., V., VI., VII., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI. kerület

18.000 Ft
Az ár tartalmaz egy telefonos utánkövetést is.

Amennyiben ön olyan településen lakik, ahol nincs lehetőség személyes tanácsadásra, telefonon vagy e‑mailben történő egyeztetést követően, videóchat tanácsadást is vállalok. Kérem, vegye figyelembe, hogy fizikális vizsgálat nélkül korlátozott a lehetőségem a probléma pontos felmérésére! Előfordulhat, hogy a babájáról vagy a melléről készült fényképek vagy videók megosztására kérem önt.

Tanácsadás telefonon, Skype-on, FaceTime-on, Facebook Messenger-en. 8.000 Ft

E-mailben és Messenger üzenetben nem vállalok tanácsadást.


Nyilatkozat

A látogatáskor, a vizsgálat előtt, az alábbi nyilatkozat aláírására fogom Önt kérni, amellyel a látogatás és vizsgálat feltételeit elfogadja, és számomra az Ön és kisbabája vizsgálatát engedélyezi.

Nyilatkozat személyes szoptatási tanácsadás kezdeményezéséhez

Tudomásul veszem, hogy a szoptatási tanácsadáshoz általában szükséges az anyamell és a kisbaba szájának szemrevételezése és manuális vizsgálata, a szoptatás megfigyelése, adatok felvétele és elemzése.
A laktációs szaktanácsadó segít a mellrehelyezésben, a fejésben, bemutatja az alternatív táplálási módokat és a szoptatási segédeszközök használatát.
Tudomásul veszem, hogy a laktációs szaktanácsadó szükség esetén konzultációt kezdeményez orvosommal és minden esetben kötelessége a védőnőt vagy a gyermekorvost írásban tájékoztatni a vizsgálat eredményéről.
Jelen nyilatkozat aláírásával Rózsa Ibolyának ezekre engedélyt adok és vállalom, hogy a kezembe adott értesítőt a védőnőnek és/vagy a gyermekorvosnak megmutatom.
Tudomásul veszem, hogy a laktációs szaktanácsadó orvosi tanácsot nem ad, a szoptatási tanácsadás nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot.
Az előzetesen megbeszélt látogatási díjnak a látogatás végén, készpénzben történő kifizetését vállalom.

Ha a fenti feltételeket elfogadja, és kéri a tanácsadást, úgy kérem,
hogy időpont egyeztetése után töltse ki és küldje el az alábbi anamnézis lapot!

Az anamnézis lapról másolatot fog kapni (ha ott megad e-mail címet), amely tartalmazni fogja a fenti nyilatkozatot is.

Kérem, ellenőrízze a spam mappáját is!
A @yahoo.com e-mail címekre gyakran nem érkezik meg ez az e-mail. Ebben az esetben szívesen elküldöm Önnek más módon.

Anamnézis lap

Köszönöm.
Hamarosan találkozunk!